LEI COCKTAILBAREN

På utkikk etter et lokale med det lille ekstra? Nå kan du få en av Barcode Street Foods barer helt for deg selv!

 

Vårt nyeste lokale

Cocktailbaren i 2. etasje kan nå leies til ditt selskap. Ved utleie av Cocktailbaren får du og ditt selskap tilgang på en hel etasje med opp til 100 sitteplasser. Lokalet har flere ulike sittesoner, atmosfærisk belysning, store vindusflater og en egen inngang ved Akrobaten gangbro. Her kan du nyte et stort utvalg av drikke fra vår fantastiske cocktailbar i flotte omgivelser. 
Cocktailbaren passer perfekt til deg som vil by inn til selskap, enten det er bursdagsfest, utdrikningslag, julebord eller en annen festlig begivenhet. 
 

Skreddersydd opplevelse

Barcode Street Food gir deg en unik mulighet til å skreddersy ditt selskap eller arrangement, midt i Oslo sentrum. Våre 14 matboder tilbyr servering i alle utleielokalene, og byr på et stort utvalg av matretter fra hele verden, samt et solid tilbud av retter tilpasset ulike kostholdsalternativer. Med andre ord byr vi på noe for enhver. 
For mer informasjon og prisforslag, ta kontakt med oss via e-post: booking@barcode-streetfood.no eller kontaktskjemaet på vår bookingside
Next
Next

DITT SELSKAP, VÅRE LOKALER